La Selecció Espanyola Femenina va tancar la seva participació al Campionat del Món amb una decebedora novena posició després de derrotar Anglaterra en l'últim partit per un contundent 10-0, amb tres dianes incloses de la igualadina Maria Díez. La superioritat espanyola es va evidenciar des del primer minut. Amb Teresa Bernadas a la porteria com a titular, als 33 segons Nara López ja havia obert el marcador. El gol va deixar entreveure que el duel estaria marcat per un clar domini espanyol, i així va ser. Una diana més de López, una de Tarrida, una altra de Casarramona i dues més de Díez van tancar el capítol golejador del primer temps. A partir del minut 32 es va reactivar la golejada fins a arribar als deu gols. Tot i l'espectacular marcador, Espanya torna a casa amb les mans buides i sensacions molt decebedores.