El migcampista del Barça Sergio Busquets va desmentir ahir tenir un problema al pubis que li impedeixi rendir al seu millor nivell i va assegurar trobar-se físicament bé i preparat per jugar tots els partits que calgui aquesta temporada. "Del pubis fa temps que estic bé, que això va desaparèixer. No sé d'on han sortit aquests rumors", va declarar Busquets, que va explicar que si segueix fent exercicis de prevenció en aquesta zona és, més que res, "per rutina".

El migcampista blaugrana va negar que tingués pensat operar-se de pubàlgia i també que estigués pensant renunciar a la pròxima convocatòria de la selecció espanyola. "Parar? Al contrari, jo sóc jugador de futbol i estic desitjant que em convoquin i jugar com més vegades, millor", va apuntar. A més, va explicar sentir-se en un bon moment en la seva carrera: "tinc una bona edat i sóc més complet com a jugador que quan vaig debutar. Amb 26 anys, fins i tot em queda molt futbol".

Sergio Busquets, que aquesta temporada s'ha convertit en un dels capitans de l'equip, va ser l'encarregat d'atendre ahir els mitjans de comunicació. Una papereta difícil per al de Badia (Vallès Occidental), després de les dues derrotes consecutives que els blaugrana han patit contra el Reial Madrid (3-1) i el Celta (0-1).

"Hem tingut una setmana dolenta a nivell de resultats. Hem de canviar la dinàmica com més aviat millor, ha de servir de punt d'inflexió", va declarar Busquets, que va assegurar que l'equip sempre fa autocrítica, "més encara quan perdem" i que aquesta autocrítica consisteix a "seguir treballant més si és possible".

El migcampista del Barça va defensar la feina tàctica de Luis Enrique i va insistir que "l'estil i la filosofia" és la mateixa que en les últimes temporades. "Cada entrenador té, això sí, les seves variants, i jo em trobo còmode amb totes elles i també amb tots els companys", va afegir quan se li va preguntar si tant canvi al centre del camp no estava afectant el seu rendiment. Sergio Busquets, això no obstant, no veuria de mal ull un canvi de sistema: "si el míster creu que s'ha fer per ser menys previsibles, nosaltres estarem encantats". També va desmentir que entre l'entrenador i la plantilla falti comunicació. "La comunicació amb Luis Enrique és molt bona. Ja sigui individualment o col·lectivament, ell sempre es comunica amb nosaltres". I va enviar un missatge de tranquil·litat als seguidors culers: "cal seguir confiant. Per part nostra no quedarà. Anem a lluitar i a seguir treballant".