La temporada atlètica 2014/15 es va posar en marxa, aquest darrer cap de setmana, amb resultats força positius per a l'Avinent Club Atlètic Manresa. En l'estrena de les curses de cros i en una matinal ben calorosa, en el 41è Cros de Santa Coloma de Farners, el club bagenc va aconseguir tres podis.

En la prova absoluta, en una distància de 4.210 metres, triomf en categoria femenina per a Esther Guerrero (FC Barcelona), que és dins el grup d'entrenament del CAM, amb 15'53''. La tercera va ser Najwa Chouati (CAM), i primera entre les júniors, amb 16'04''. En la categoria júnior Ikraam Azraf va ser quarta i cinquena era Lorena Cubillas, amb 17'02''. En la cursa de cadets masculins, primer lloc per al berguedà Toni Baños (CAM) en una prova de 3.120 metres i amb el temps de 10'04''. Pol Anglarill va ser el trenta-setè. Entre les cadets hi va haver el brillant debut de Júlia Dalmau, amb la cinquena plaça, i la 33a era Anna Gassó. En les juvenils, va ser onzena Mireia Vila, la 14a Eva Muñoz, la 20a Laura Colell i la 25a Gemma Martín. En els juvenils, el 21è va ser Arnau López.

Ja en la cursa absoluta, que era de 8.820 metres, Salvador Ciurana va tenir una magnífica actuació, amb el cinquè lloc a la meta. En la Cursa del Pont de Vilomara qui va destacar va ser Oussama Chouati, quart classificat. A Barcelona, en l'Onzè Quilòmetre de les Corts, la segona va ser la igualadina Anna Bové (FCB, 3'07'') i tercera va ser Alba Gallardo (CAM, 3'10''). I en la Cursa dels Bandolers d'Olost va ser segon Jordi Arola (41'18'') en una prova de 10 km de muntanya que

es disputava en camins i corriols.