L'Associació Catalana d'Eslot va organitzar, aquest cap de setmana a l'espai Scorpia (Òdena), l'estatal d'escalèxtric-eslot, que va aplegar més de cinc-cents pilots en els dos dies de la competició. Era la dinovena edició i el campionat engloba les modalitats de velocitat, resistència, ral·li i raid-eslot. El club anoienc del Tim Comarca i el Llum Llamp de Manresa van ser molt actius en la col·laboració per fer possible la competició; l'entitat bagenca, en aquesta ocasió, es va fer càrrec de tots els detalls tècnics pel que fa a les proves de raid, unes de les més espectaculars.

Quant als resultats, cal destacar el triomf i títol estatal aconseguit per Guillem Romero, gironellenc del Rodamón Súria, en categoria Super-N Ral·li en l'escala d'1/32. La tercera posició, dins d'aquest grup, va ser del manresà Oriol Ribó, del club Sloting Plus. El pilot anoienc Albert Solé (Pobla de Claramunt) va ser primer al grup Resistència de Clàssics tot formant parella amb Albert Ortega, i també va vèncer en la Copa Scale-Auto GT en aquest cas al costat de Besay Porta.

Pel que fa a l'equip de l'Anoia del Cric Crac Sport, va ser segon en les 12 Hores Endurance Series gràcies als seus pilots David Barbas, Alfons Unda i Valeri Jonama.