El Reial Madrid, vigent campió de la Lliga de Campions, pot segellar avui el pas a vuitens de final de l'actual edició en la quarta jornada de la fase de grups, si manté la seva fermesa i estén la seva ratxa de victòries, onze de consecutives, davant un Liverpool en espiral negativa que ja qüestiona el davanter Mario Balotelli.

El moment que protagonitza el Reial Madrid, nou capdavanter de la lliga BBVA, instal·la el clima d'eufòria en el madridisme, que desitja veure com es venç un equip amb nom a Europa com el Liverpool. Les nombroses baixes per lesió del Reial Madrid tan sols afecten un lloc titular, el lateral dret, on l'absència de Dani Carvajal serà aprofitada per Álvaro Arbeloa per jugar novament davant el seu exequip. En defensa també s'espera una rotació, amb descans per al portuguès Pepe i titularitat per al francès Raphael Varane. A Carvajal se sumen en el capítol d'absències Asier Illarramendi, Fabio Coentrao, Sami Khedira i Jesé Rodríguez.

El tècnic madridista Carlo Ancelotti comentava ahir que "davant el Liverpool hem de tenir la mateixa actitud i estil dels darrers partits. Vull aclarir que l'estil de l'equip ja el vam intentar dur a termem la temporada passada".

Per la seva part, l'Atlètic de Madrid, en el seu millor moment de la temporada, visita avui el Malmö amb el liderat del seu grup en joc i mitja classificació per als vuitens de final, amb el triomf com a únic resultat vàlid per als dos conjunts. El Malmö no ha perdut ni ha encaixat cap gol en els darrers vuit partits de competició europea a casa, tot i que no s'ha enfrontat a cap equip de màxim nivell.