El corredor sasserrenc de l'Avinent Manresa Just Sociats ha tingut un Nadal triomfant amb la victòria a la Pujada de la Mola i en la 35a edició de la Cursa del Bolet d'Ullastrell.

En la primera de les dues curses va reunir uns tres-cents corredors i Sociats es va imposar en els 3.260 metres de recorregut i 460 de desnivell positiu que hi ha entre el punt de sortida, a 644 metres, i el monestir de Sant Llorenç del Munt, a 1.104 metres d'alçada. Sociats va tenir com a principal oponent Jan Margarit i va trigar vint minuts a fer la pujada. El juvenil Arnau López, de l'Avinent Manresa, va ser 24è i el manresà David Martínez, del JAB Berga, va fer l'ascens en un total de 25 minuts.

L'endemà, a la Cursa del Bolet, sobre un recorregut rural de sis quilòmetres, Sociats es va imposar amb autoritat, amb un temps de 19.41 i amb 32 segons de diferència respecte del segon classificat, el berguedà Xavier Tomasa. El juvenil Arnau López, de l'Avinent, va quedar tretzè.