Si bé continua amb la filosofia de "no alimentar polèmiques" amb la seva relació amb els jugadors, Luis Enrique es va mostrar ahir del tot convençut que Leo Messi serà a la plantilla del FC Barcelona en la propera temporada.

En la roda de premsa prèvia a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei amb l'Elx (22 hores, amb un 5-0 a l'anada), l'entrenador asturià va haver de respondre tot un munt de preguntes després de les declaracions de Messi a Zuric, després matisades per ell mateix, sobre que no sabia en quin equip seria l'any vinent. "Tots pensem que Leo Messi serà molts anys al Barça, això és el que volem tots els culers. Ni ens plantegem un futur sense ell". Luis Enrique va explicar que no va veure per televisió la gala de la Pilota d'Or en ser preguntat si es va adonar de la reacció molt seriosa de Messi en projectar-se un vídeo de l'entrenador en el qual feia lloança del joc de l'argentí.

Hermètic en les preguntes que insistien sobre el clima que hi ha dins del vestidor, Luis Enrique ha refermat que "hi ha unitat. Fugim de qualsevol rumor". Va defensar la seva política quant a rotacions: "disposar de més jugadors permet tenir més possibilitats". Preguntat per l'estat de forma de Luis Suárez, va emfatitzar que si bé està en un nivell "espectacular", pensa que es troba en evolució i que l'uruguaià és "en contínua millora".

Sobre l'estat físic de Neymar i de Xavi, els dos absents en els últims entrenaments per molèsties, creu que els podrà tenir a disposició en els propers dies. El mes de gener és carregat de partits però el tècnic del Barça opina que no serà decisiu en la resolució del títol de lliga: "hi ha molta igualtat i serà difícil que un equip ho guanyi tot. És important aprofitar els errors dels rivals"

Finalment, pel que fa al partit de la Copa del Rei amb l'Elx, el tècnic va indicar que s'ha preparat amb el mateix rigor de sempre: "el 5-0 de l'anada no canvia l'objectiu, que és sortir a guanyar".