El Reial Madrid necessita aquest vespre (20 h) remuntar el 2-0 rebut la setmana passada al camp de l'Atlètic de Madrid per accedir als quarts de final de la Copa del Rei i veure's les cares amb el Barça. Els blancs tenen confiança de capgirar la tendència de l'eliminatòria, malgrat que s'enfronten a un rival davant del qual han perdut en els dos enfrontaments d'enguany i que el seu tècnic, Carlo Ancelotti, no va dubtar ahir de qualificar-lo com "el més complicat".

Per aconseguir el seu objectiu, els blancs faran una alineació ben diferent de la del Calderón. Tot i que Navas seguirà de porter titular, aquest cop sí que iniciarà el partit el flamant Pilota d'Or, Cristiano Ronaldo i tindrà Bale a l'equip, malgrat els xiulets de l'afició rebuts dissabte contra l'Espanyol.

Ahir Ancelotti va afirmar que "sabem com jugar contra l'Atlètic perquè ens coneixem molt bé. Necessitem un partit amb intensitat, però també jugar amb el cap fred perquè tenim noranta minuts per remuntar, no necessitem tenir pressa".

Per la seva banda, els matalassers faran el mateix equip que va perdre diumenge al Camp Nou, amb la possible incorporació de Mario Suárez al centre del camp en substitució de Gabi i amb el dubte d'un mitja punta més bregador, com Raúl García, o d'un altre més tècnic com Arda Turan. El turc ja va ser suplent en el partit de lliga disputat el mes de setembre al Bernabéu i va resoldre el partit amb una acció individual quan va sortir al camp.