El Sabadell no va poder frenar la bona ratxa del Betis i va caure per 2-0 en la seva visita al Benito Villamarín, i avui podria caure a l'última posició si l'Albacete guanya al camp de l'Alcorcón. El Betis, segon a la classificació, va colpejar ràpid als catalans, amb un gol de Dani Ceballos al minut 8, després d'una passada de Rubén Castro. A la mitja hora de partit, i sense temps de reacció, els verd-i-blancs van anotar el segon amb una rematada amb el pit de Jorge Molina, que deixava encarrilat el triomf dels sevillans. Les opcions del Sabadell es van esvair cinc minuts després, quan el porter Nauzer va veure la vermella directe per una falta fora de l'àrea sobre Cejudo. A la segna meitat, els andalusos van gaudir d'ocasions per ampliar la diferència.