Anglaterra va viure ahir una jornada plena de sorpreses a la FA Cup, amb el Chelsea i el Man-chester City -primer i segon classificat de la lliga respectivament- eliminats per dos equips de la segona i la tercera divisió. El Southampton de Koeman, tercer a la lliga, i el Tottenham de Pocchetino, sisè, també van quedar fora de la Copa anglesa.

El Bradford, conjunt de la League One (tercera categoria del futbol anglès), va donar la sorpresa més gran en eliminar el Chelsea a Stamford Bridge amb un contundent 2-4. Mourinho va fer rotacions i va fer jugar els menys habituals, però sobre la gespa hi havia jugadors de la qualitat de Cech, Ramires i Drogba. El partit va començar bé per als blues, amb un gol de Cahill als vint minuts.

Abans del descans Ramires va fer el segon i semblava que deixava el partit sentenciat.

Però el Bradford no es va rendir i va protagonitzar una remuntada èpica. Stead retallava diferencies abans de la primera mitat, i Morais va igualar el matx al 74. Mourinho va fer entrar a Hazard, Willian i Cesc, però no va poder evitar el desastre: Halliday de falta i Yeates al 93 van culminar una remuntada per la història.

El Middlesbrough d'Aitor Karanka, equip de la Championship (segona divisió), va deixar fora de la competició al Manchester City, després de donar la campanada guanyant per 0-2 a l'Etihad Stadium amb gols de Bamford i Kike.