Quatre partits disputats i quatre empats. Aquest és el balanç del grup D de la Copa d'Àfrica després de les dues primeres jornades, amb els quatre equips amb el mateix nombre de gols anotats i encaixats. Ahir Costa d'Ivori i Mali van empatar a un gol, el mateix resultat que hi va haver en el Camerun-Guinea Equatorial.

La selecció de Costa d'Ivori, una de les favorites a guanyar la competició, va tornar a patir per salvar un punt, aquest cop davant de Mali. Les coses es van complicar aviat per als ivorians, que van veure com al minut 6 de partit Sako avançava a Mali en aprofitar una passada de Yatabaré. Però quan semblava que el 0-1 seria el resultat final, Gradel va aconseguir l'empat per Costa d'Ivori a cinc minuts pel final. En l'altre duel, Moudandjo va avançar Camerun, però Traore va empatar per Guinea abans del descans.