El seleccionador estatal d'handbol, Manolo Cadenas, creu que el seu equip haurà de jugar de forma més col·lectiva que mai per superar avui Tunísia en els vuitens de final del Mundial que es juga a Qatar.

"Hem de jugar molt col·lectivament per poder generar espais a una defensa tan intensa i tan agressiva com la de Tunísia perquè si anem directament a l'u contra u serà molt difícil superar-los ja que són molt poderosos físicament" va assenyalar Cadenas. En aquest sentit, el preparador espanyol confia en què la selecció faci un pas endavant en la progressió continua que ha mostrat des de l'inici de la competició. "L'equip està pujant en tots els aspectes del joc a mida que ha anat avançant el torneig i que els rivals han estat de més qualitat. Davant d'Eslovènia divendres ja vam jugar molt centrats en totes les facetes i avui contra Tunísia caldrà fer-ho millor encara" va comentar el seleccionador, afegint que "ser favorits ha de donar confiança al nostre joc sobretot perquè aquest cartell se l'ha guanyat l'equip després de superar moments molt difícils.

La fortalesa mental serà clau per superar un combinat tunisià que, a més a més de comptar amb excel·lents jugadors com els laterals Amine Bannour i Mosbah Sanal o el veterà central Heykel Megannem, tindrà amb el suport d'una afició cridanera. "L'afició de Tunísia és de les més nombroses a Qatar però això també pot ajudar el nostre equip, al qual li agrada jugar en grans ambients".