El Reial Madrid rep avui un Vila-real que realitzarà rotacions a l'estadi Santiago Bernabéu després del seu desgast a l'Europa League i que d'aquí a una setmana jugarà la tornada de les semifinals de Copa del Rei contra el Barça.

Malgrat que Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid, avisa que el Vila-real serà igual de perillós i buscarà un ritme frenètic amb jugadors frescos, el seu equip rep un rival que rebaixarà la seva perillositat, fet que va quedar palès davant l'Atlètic de Madrid i en fer suar el Barça.

Els blancs, forts de moral

La recuperació anímica del Reial Madrid es va plasmar a Elx, amb un triomf convincent en la passada jornada que va donar pas a una setmana de tranquil·litat en què fins i tot, tota la plantilla ha sopat conjuntament. Qui vol retrobar-se amb el gol a casa, al Santiago Bernabéu, és el portuguès Cristiano Ronaldo, que no marca a la Lliga jugant davant els seus aficionats des del passat 6 de desembre, quan va signar un triplet davant el Celta de Vigo.

Ancelotti compta amb les baixes de Sergio Ramos, l'alemany Sami Khedira i el colombià James Rodríguez, i malgrat tenir ja en la dinàmica de grup el croat Luka Modric, ha decidit esperar per al seu retorn a la competició i que millori el seu to físic abans de reaparèixer. A qui sí recupera és el portuguès Fabio Coentrao, que serà suplent del brasiler Marcelo.

Marcelino aplicarà rotacions al partit d'avui ja que aquesta és la seva forma d'actuar des de l'aturada nadalenca, i és que a la Lliga el tècnic castellonenc aposta per un equip amb futbolistes que no juguen tant. Jugadors com Mateo Musacchio, Víctor Ruiz, Tomás Pina, Manu Trigueros o Luciano Vietto podrien descansar en aquest partit, de la mateixa manera que el centrecampista Denis Cheryshev no podrà jugar aquest partit a l'estar estipulat per contracte que no pot fer-ho contra l'equip al qual pertany, el Reial Madrid.