El servei de Roger Federer va ser el factor clau de la seva victòria davant el serbi Novak Djokovic en la final del torneig de Dubai, on el suís va obtenir el títol per setena vegada, després d'imposar-se per 6-3 i 7-5. En el seu duel número 37, el segon enfrontament amb més escenari des de l'era Open entre els actuals número u i dos del món va prevaler el joc d'atac de Federer, que va dominar en una hora i 24 minuts per guanyar per tercer cop consecutiu Djokovic, a qui es va imposar l'any passat en les semifinals de Dubai i en la final del Masters 1.000 de Xangai.

Federer va protegir el seu servei de forma impecable, i va augmentar la seva eficàcia en els moments claus, com en les set oportunitats de que va disposar Djokovic per trencar-lo. A més, va guanyar un 80% dels punts amb el seu serveix i va anotar deu directes. Djokovic va tenir dos punts de set en el segon parcial (5-4) però el servei del suís va anul·lar aquests dos intents de trencament claus del partit, i després el serbi va entregar el seu a continuació, per segon cop en la final.

A Buenos Aires Rafa Nadal va derrotar Carlos Berlocq i jugarà avui la final contra Juan Mónaco. En el torneig d'Acapulco David Ferrer també jugarà la final, en aquest cas contra Kei Nishikori després de vèncer a Ryan Harrison.