El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va convocar ahir els mitjans per afirmar en públic que "passi el que passi en les pròximes setmanes" l'italià Carlo Ancelotti seguirà sent l'entrenador de la primera plantilla, una decisió amb la que Florentino desacredita alguns mitjans madrilenys, que afirmaven que l'italià tenia les hores comptades.

"És un entrenador que en la seva primera temporada ens ha donat quatre títols", va afegir Florentino en al·lusió a la Lliga de Campions, la Copa del Rei, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs conquistats en els últims mesos pel Reial Madrid sota la tutela de l'italià.

Malgrat l'erràtic rumb de l'equip, que en les últimes setmanes acumula un empat i una derrota en Lliga i el 3-4 sofert contra el Schalke 04 a la Lliga de Campions, Florentino Pérez va convidar la plantilla a lluitar pels dos campionats. "Tinc la màxima confiança envers els reptes que tenim per davant. Seguirem lluitant per guanyar l'onzena Copa d'Europa i la Lliga", va apuntar el president blanc.

A final d'any ja es veurà

Sobre la continuïtat d'Ancelotti la propera temporada, Florentino va sentenciar que "en aquest club no es renova més que al principi o al final d'una temporada. Creiem que pot ser un motiu de desestabilització. Ara toca entrenar i centrar-se en la Lliga de Campions i la Lliga. Quan acabi la temporada ja hi haurà temps per a tot".