Segueix-nos a les xarxes socials:

Bona actuació de l'Arc Set a la tirada de la lliga catalana celebrada a Encamp

Bona actuació de l'Arc Set a la tirada de la lliga catalana celebrada a Encamparxiu particular

El Club Esportiu Arc Set de Santpedor va prendre part en la segona tirada de la lliga catalana de tir de camp que es va disputar al llac d'Engolasters d'Encamp, a Andorra. En un entorn molt atractiu, els organitzador van preparar un circuit de 24 dianes on els arquers i les arqueres participants tiraven tres fletxes per diana.

El recorregut no era gens fàcil, ja que els tiradors van haver-se d'esforçar al màxim per poder fer els càlculs de les diferents distàncies a què havien de tirar. El fred i el vent de primera hora del matí i la poca llum que hi havia van complicar molt la competició als participants. Tot i aquests handicaps, l'Arc Set va obtenir bons resultats. D'aquesta manera, en la modalitat d'arc nu-cadet Marc Sorroche va ser primer i en la mateixa modalitat sènior-home Miquel Pérez va acabar en tercera posició, mentre que Eduard Sorro-che i Jordi Senet van acabar en quarta i cinquena posició respectivament. En fèmines Marga Montiel va ser quarta classificada.

En la modalitat d'arc compost sènior-home Josep Alcázar va obtenir una meritòria segona posició, mentre que Antoni Mesas va quedar-se a tocar del podi i va acabar en quart lloc. Finalment, pel que fa a la modalitat de l'arc instintiu de veterans masculins, la victòria va ser per a l'arquer del club bagenc Joan Guirado.

Prem per veure més contingut per a tu