Alberto Contador va recuperar el mallot de líder del Giro d'Itàlia després d'una contrarellotge individual de 59,4 km, amb sortida a Treviso i arribada a Valdobbiadene, en la que es va imposar el bielorús Vasil Kiyienka (Sky). Darrere Kiyienka, que va fer el recorregut en una hora, 17 minuts i 52 segons, els millors temps els van aconseguir els espanyols Luis León Sánchez (Astana), a 12 segons, i Contador (Sky), que va marcar 14 segons més que el vencedor.

La classificació general queda amb Contador al capdavant, seguit de l'italià Fabio Aru, líder en la sortida i que ara està a dos minuts i 28 segons de l'espanyol, i el Andrey Amador (Movistar), a 3:36. Conador es va mostrar satisfet i una mica sorprès pel què va succeir en l'etapa d'ahir: "ha sigut una gran i agradable sorpresa el què ha passat en la crono al recuperar la samarreta de líder". El madrileny va explicar que "tot i els problemes física" que arrossega des de l'última caiguda, va poder "regular bé en tot moment". Aru, el líder abans de l'etapa, es va deixar més de dos i mig respecte Contador.

Avui es disputarà la 15a etapa, la primera d'alta muntanya, amb sortida a Marostica i arribada a la cima de Madonna di Campiglio, de 165 quilòmetres.