Tot i els 44 punts de LeBron James, els Golden State Warriors van sumar la matinada d'ahir el primer punt de les finals de la NBA en derrotar els Cleveland Cavaliers per 108-100 a la pròrroga en un partit en què els californians van haver de superar un mal inici. El pitjor per a l'equip d'Ohio, però, va ser que el seu base Kyrie Irving es va ressentir de les múltiples lesions que ha tingut en aquests play-off i és dubte seriós per al segon partit.

Els Warriors van equilibrar al descans (48-51) un partit que perdien de 13 punts (13-26) al final del primer quart. La seva estrella, Stephen Curry, va anotar 26 punts i Klay Thompson, 21. La segona meitat va ser molt igualada i, amb 98-98, Irving va tapar una entrada de Curry i, en l'acció posterior, LeBron James i Iman Shumpert van errar dos llançaments que haurien pogut donar la victòria als Cavs. A la pròrroga, 8 tirs seguits fallats per Cleveland van aplanar el triomf dels Warriors. El segon partit, la matinada de dilluns.