A la cinquena tampoc no hi ha anat la vençuda. I és que l'equip masculí de l'Avinent CA Manresa tampoc no va poder aconseguir l'ascens a Primera Nacional en el concurs celebrat ahir a Sòria, el cinquè en el que el club intentava pujar. I això malgrat una destacada actuació dels seus atletes, que van aconseguir la quarta plaça (en pujaven dos).

A l'estadi Los Pajaritos de Sòria, la formació manresana, integrada en bona part per atletes de les categories cadet, juvenil i júnior (11 de 18), va aconseguir la seva segona millor actuació en els darrers vint anys (la millor va ser l'any passat quan van fregar l'ascens en quedar tercers a un punt de la segona posició a Segòvia).

Pel que fa a les marques, cal destacar les tres victòries viscudes (Oussama Chouati en obstacles, David Martinez en 3000 llisos i Ricard Clemente en perxa), les millores personals d'Arnau Rovira en 400 llisos (50"03), del marxador cadet Ton Guitó en els 5000 marxa (26'29"12), i del saltador Gerard Mesas en Altura (1,60 m).

L'Avinent CA Manresa va quedar per darrere de l'Atletismo Numantino i el Percelana Extremadura, els dos clubs que han pujat, i del Correr El Garbí de València que va ser tercer; les darreres places, per la UE Lleida i el Ciudad Motril.