El Barça buscarà avui (12:30 hores) igualar la sèrie final de la Lliga ACB davant el Reial Madrid, i per això s'encomanarà al talent del croat Mario Hezonja, el seu jugador més destacat en el primer partit. Amb Juan Carlos Navarro lesionat -no va participar en l'entrenament d'ahir i és dubte fins a última hora- la presència d'Hezonja sembla decisiva si el Barça vol portar la sèrie al Palau amb opcions reals de retenir el títol. I és que ell sol, amb 18 punts (5 de 6 en triples) va estar a punt de capgirar el primer partit, en el que els blaugrana van anar sempre a remolc dels blancs.

La lluita dels bases (Huertas i Satoransky contra Sergio Rodríguez i Llull) tornarà a ser decisiva. Pel que fa al joc interior, el Barça necessita amb urgència el millor Tomic, que en el primer partit va acabar amb una pobra estadística (2 punts i 4 rebots). Sense la presència del pivot croat, els catalans perden molta força a la pintura, on Reyes i Ayón han imposat la seva llei durant gran part de la temporada. El bon paper de Lampe i Pleiss, va ser una de les poques bones notícies dels de Xavi Pascual.

No permetre que el conjunt de Pablo Laso s'escapi en el marcador i aprendre a sobreposar-se als moments difícils que pateix com a visitant, són uns altres dels punts clau que el Barça ha de millorar per endur-se la victòria. El d'avui serà el vuitè partit entre el Barça i el Madrid aquesta temporada, amb un balanç de cinc victòries pels blancs, i sense que cap equip hagi guanyat a domicili.