Segueix-nos a les xarxes socials:

Avià i Joanenc s'enfrontaran a la 38a edició del Ciutat de Manresa

Avià i Joanenc s'enfrontaran a la 38a edició del Ciutat de Manresaarxiu/Eudald Redó

El Trofeu Ciutat de Manresa que organitza anyalment el Gimnàstic a les seves instal·lacions viurà en la seva 38a edició, el dissabte 29 d'agost, un interessant duel entre dos equips de la Catalunya central que millor rendiment van tenir la temporada passada. L'Avià, quart classificat al grup 1 de Primera Catalana, enguany entrenat per Oliver Ballabriga, mesurarà les seves forces amb el Joanenc d'Albert Bonvehí, que s'estrenarà a Segona Catalana després de l'ascens aconseguit a la promoció de Tercera Catalana el juny passat davant el Parets. El partit té previst el seu inici a les 7 de la tarda.

Com a preliminar, a les 5, es jugarà el Trofeu Gimnàstic 2015. En aquest cas enfrontarà el juvenil A del club organitzador (Preferent) i el Tona, conjunt que va assolir la Primera Catalana després d'una gran campanya a la categoria inferior, ascendint com a campió. Es donarà el cas que el primer equip del Gimnàstic estarà per aquelles dates disputant una nova edició del Torneig Interbarris, enguany organitzat per la Pirinaica.

L'agost de l'any passat, el juvenil del Gimnàstic va jugar el Trofeu Ciutat que Manresa, que va guanyar al primer equip del Gironella per 3 a 0. El Trofeu Gimnàstic 2015 va ser pel primer equip local després de vèncer el Solsona B per un ajustat 2 a 1.

Prem per veure més contingut per a tu