Segueix-nos a les xarxes socials:

Florentino Pérez es disculpa amb Keylor Navas per l'afer De Gea

Florentino Pérez es disculpa amb Keylor Navas per l'afer De GeaARXIU/SERGIO PËREZ/SOCCER SPAIN

El president del Reial Madrid CF, Florentino Pérez, i el seu director general, José Ángel Sánchez, es van reunir amb el porter Keylor Navas, la seva dona i el seu representant per demanar perdó al jugador de Costa Rica per l'embolic del doble traspàs no consumat que l'havia d'afectar a ell i a David de Gea, que finalment s'ha quedat on era, en el Manchester United. La trobada de Navas amb Florentino Pérez la va revelar Cuatro.

El porter, que finalment no s'ha incorporat a la concentració de Costa Rica, va arribar a pujar a un avió per anar cap a Manchester, va passar un reconeixement mèdic a última hora a Madrid i va firmar un contracte amb el qual li doblaven el sou, però finalment l'operació no es va comunicar a la LFP abans del tancament del mercat.

En la reunió amb Navas, el Madrid va plantejar la possibilitat de millorar també econòmicament el contracte del costa-riqueny, mentre que aquest va mostrar el desig de triomfar com a madridista en un moment en què és el porter titular de Rafa Benítez.

Mata dóna suport a De Gea

A més de l'esmentat Keylor Navas, l'altre porter perjudicat per l'error de Reial Madrid i del Manchester United és David de Gea, que ha de continuar un any més a la Premier i haurà de reconduir el seu tracte amb el tècnic holandès Louis van Gaal, ja que no ha jugat en cap dels sis partits oficials del United.

El porter madrileny es troba en aquests moments concentrat amb la selecció espanyola. Va rebre el suport del seu company al United, Juan Mata, que va declarar que "ha passat per dies moguts, però és el meu amic i estic amb ell per tot el que necessiti". A més, Mata va assegurar que "ell té les ganes del tot intactes", i va afirmar que De Gea tindrà una bona acollida quan retorni a Manchester. Finalment, Mata va reconèixer que "ara li va molt bé pensar en la selecció".

Prem per veure més contingut per a tu