Segueix-nos a les xarxes socials:

El Llagostera aprofita que l'Alabès acaba amb nou

Un penal a favor en el minut 31, amb expulsió del jugador visitant Carpio, va aplanar la clara victòria del Llagostera (3-0), la primera de la temporada, davant d'un Alabès que havia guanyat els dos partits disputats fins ahir. La jugada decisiva va derivar en el primer gol, aconseguit de penal per Pitu.

La segona meitat no va poder continuar pitjor per als visitants, ja que Manu també va ser expulsat per doble targeta groga i els vitorians van haver de jugar més de mitja hora amb dos jugadors menys. Tots seguit, Juanjo va fer el 2-0 i va deixar el partit pràcticament sentenciat. El gol final del brasiler Giva, en el temps de descompte, va significar el 3-0 final.

Després dels resultats d'ahir, el Numància i el Nàstic de Tarragona són els líders, amb set punts. Ahir, l'Osasuna, que havia fet el ple, va caure derrotat a Almeria per 2-1 amb un gol de Pozo a l'últim minut. En el grup d'equips amb sis punts hi ha la Ponferradina, que va derrotar per 3-0 el Valladolid en el derbi de Castella i Lleó, el mateix Almeria i l'Alcorcón, que va derrotar per 1-3 el Còrdova a domicili. En la jornada de diumenge hi va haver tres partits més. El Saragossa va empatar a Leganés (1-1), el Bilbao Athletic va remuntar al Mallorca (3-1) i l'Oviedo va vèncer l'Albacete (3-1) i se situa al centre de la classificació.