Segueix-nos a les xarxes socials:

Espanya acaba el mundial en cinquè lloc amb dos gols més de Xavi Serra

Espanya acaba el mundial en cinquè lloc amb dos gols més de Xavi Serraarxiu particular

Amb un final de competició espectacular, la selecció estatal de waterpolo sub-20, amb el manresà Xavi Serra a les seves files, ha acabat en una meritòria cinquena posició de la competició que s'ha celebrat a Kazakhistan.

En la lluita pel cinquè lloc, Espanya, amb dos gols del manresà Xavi Serra, va superar Montenegro per un global de 14 a 9 en un duel en el que els montenegrins no van poder seguir el ritme dels de Quim Colet. Va destacar el segon parcial de 4 a 1 favorable als espanyols després d'un període inicial amb empat a dos gols. Montenegro es va refer en la tercera part (3.4) però de nou Espanya va donar un altre recital de bon joc, solidaria en defensa i brillant en atac, amb un 5 a 2 a favor, que servia per superar un dels grans.

Després de perdre amb Itàlia a la fase de grups, la derrota amb Sèrbia en els quarts de final va allunyar Espanya de la lluita per les medalles. Tot i això, l'equip espanyol ha sabut sobreposar-se amb l'esmentada cinquena plaça final, deixant enrere grans seleccions com la pròpia de Montenegro, Croàcia o Austràlia.

Prem per veure més contingut per a tu