L'Igualada HC va presentar divendres els seus equips de base de cara a la temporada 2015-16 i va jugar un amistós contra el Barça B que va guanyar per 4-1. Aquest cap de setmana comença la disputa de l'OK lliga, però el partit que havia d'enfrontar als homes de Ferran López amb el Caldes es va ajornar.

De cara a la temporada que tot just comença, l'equip anoienc disposarà de 15 equips de base federats, 3 sèniors (OK Lliga, sub-23 o Segona Catalana). En total el planter estarà format per 115 nois i noies, 35 patinadors de patinatge artístic i 33 a l'escola de patinatge. El conjunt anoienc va aprofitar el matx contra el filial blaugrana per presentar la nova indumentària que retorna a l'arlequinat clàssic del conjunt amb una lleugera inclinació diagonal.

Tot seguit els de Ferran López van imposar-se per 4-1 al Barça B en el darrer matx de preparació. L'IHC va avançar-se amb un 2-0 a la mitja part (gols de Baliu i Sergi Pla). A la segona meitat Nil Garreta va fer el tercer aprofitant una bona passada per fer-la passar per sobre el porter. El FCB B va retallar les diferències amb un llançament de falta però ja al tram del partit Jaume Molas va establir el 4-1 definitiu amb una bona rematada a la mitja volta.