Segueix-nos a les xarxes socials:

Guillem Fernàndez puja al segon lloc del podi del Cros del Traginer a Balsareny

Guillem Fernàndez puja al segon lloc del podi del Cros del Traginer a Balsarenyarxiu particular

El Centre Excursionista Balsareny va celebrar la desena edició del Cros del Traginer, que complica la desena edició. Amb sortida de la plaça de l'Església, els corredors van haver de fer front a un traçat de 10 quilòmetres.

Marc Valdés (Athletic Barcelona) va ser el primer classificat amb un crono de 38'06'', seguit de l'atleta del JAB Guillem Fernàndez amb un temps de 38' 43''; la tercera plaça va ser per a Lluís Camprubí (FC Barcelona) amb 38' 49''. També hi van participar altres corredors del JAB: José Izquierdo, 4t classificat amb 39' 23''; Albert Llorens, 7è amb 40' 06''; i Isaac Rojas, 38è amb 51' 24''. Dins la categoria femenina, el podi va estar integrat per Rosa Navarro, Meritxell Soler (de l'Avinent CA Manresa) i Vanesa Chilveches. Paral·lelament es va disputar un cros de promoció en la categoria d'infantils, i en el qual van participar Alba Cunill i Ona Martínez, del JAB Escolar.