Segueix-nos a les xarxes socials:

David Ferrer posa fi a la carrera de l'exnúmero 1 Lleyton Hewitt

David Ferrer posa fi a la carrera de l'exnúmero 1 Lleyton HewittMADE NAGI/efe

L'Obert d'Austràlia de tennis va viure ahir la seva jornada més emotiva amb la derrota de Lleyton Hewitt contra David Ferrer. Amb aquest resultat, l'últim australià que ha estat número 1 del món, de 34 anys, posa punt final a la seva carrera esportiva davant dels aplaudiments dels seus aficionats. Ferrer, un jugador que té un perfil de lluitador semblant al del seu rival d'ahir, va guanyar per 6-2, 6-4 i 6-4 i va precedir l'homenatge final.

Hewitt, guanyador de l'Obert dels Estats Units del 2001 i de Wimbledon el 2002, a més dels Màsters d'aquelles dues temporades, és el tennista més jove que ha arribat al número 1 del món, amb només 20 anys. Ahir va declarar que "he donat tot el que podia donar, i puc estar orgullós de la meva carrera".

Catalans eliminats

La jornada d'ahir va veure com queien els dos últims catalans en competició. Marcel Granollers va claudicar contra John Isner per 6-3, 7-6 i 7-6, i Tommy Robredo va fer el mateix contra Milos Raonic per 7-6, 7-6 i 7-5. També va perdre Fernando Verdasco, i va guanyar Feliciano López. En noies, Garbiñe Muguruza va derrotar la belga Kirsten Flipkens.

Prem per veure més contingut per a tu