Segueix-nos a les xarxes socials:

El Madrid continua de festa

Els de Zidane no tenen pietat d'un dèbil Getafe i sumen la segona golejada de la setmana

Karim Benzema i James Rodríguez van llançar el Reial Madrid cap a la caça del Barça amb una col·lecció de gols i assistències amb les quals el conjunt blanc va guanyar per 1-5 al Getafe, un equip deprimit que s'apropa perillosament al precipici de Segona des de l'última posició de la Lliga. Sembla que al davanter francès no afecta al camp la seva anunciada absència de l'Eurocopa, que es disputarà aquest estiu al seu país. Tampoc supera a James la seva habitual suplència endolcida per alguna titularitat esporàdica.

Al Coliseum ambdós ho van demostrar: el primer va firmar un gol i dues assistències i el segon, un altre gol i passada de gol. Però potser va ser Benzema qui va estar un graó per sobre de la resta. La seva bona actuació va arribar poc després de l'eufòria que es va deixar anar en el club blanc després del partit contra el Wolfsburg i l'emparellament amb el Manchester City en les semifinals de la Champions. Benzema es va encarregar de canalitzar el bon moment madridista, que va cap amunt i amb ganes de tocar el cel en alguna competició.

El nivell del rival

Potser va ajudar que el rival que van tenir davant gairebé no va oposar resistència al passeig madridista. L'estrena del tècnic Juan Eduardo Esnáider a la banqueta dels blaus no va portar, en el seu primer intent, cap revulsiu a un equip deprimit. Abans del xiulet inicial, el Getafe sumava 12 partits seguits sense conèixer la victòria. Després de 90 minuts, va arribar als 13.

El duel va començar amb Isco i James dominant el joc, amb un Madrid que poc a poc i sense gaires floritures va anar guanyant terreny al conjunt d'Esnáider. Estava clar que el primer gol arribaria i un tir al pal de Cristiano va ser el preludi de l'excepcional passada de James a Benzema per obrir el marcador. El francès no va fallar i va abraçar amb raó al colombià: mig gol era seu.

I just abans del descans, el segon cop: Isco va finalitzar amb classe una paret amb Benzema. El Getafe, que ni tan sols s'havia apropat a la porteria de Keylor Navas, va marxar al vestuari derrotat. L'única esperança dels locals era no encaixar una golejada. Però el Madrid va continuar a la seva. Amb un joc correcte, va mantenir a l'espera al Getafe fins al tercer gol, obra de Bale, que amb espais passa de ser un bon jugador a ser un d'excepcional.

El gol del gal·lès no va acabar amb els ensurts. El Madrid, que va donar descans a Benzema, Carvajal i Bale, va concedir una pausa que Pablo Sarabia va aprofitar per marcar amb un xut des de fora de l'àrea que va sorprendre a Navas.

Arrodonir la festa

Però el Getafe no està per cap gesta heroica, i el Madrid no va patir mai per una possible remuntada. La tarda la va culminar un gol de James Rodríguez que va coronar la seva actuació i un altre de Cristiano Ronaldo, que va sadollar la seva fam de gol. El Madrid va guanyar, es va esforçar lo just, no es va lesionar ningú, alguns jugadors van sortir reforçats i va sumar tres punts per assetjar al Barça i enfonsar al Getafe.

Prem per veure més contingut per a tu