Segueix-nos a les xarxes socials:

Sallent promociona el futbol femení entre les noies més joves

La localitat ha acollit la 4ª edició d'una jornada que vol donar a conèixer el futbol a les noies d'entre 6 i 16 anys

Sallent promociona el futbol femení entre les noies més jovesMireia Arsó

Aquest matí Sallent ha viscut la 4ª edició de la Jornada del Futbol Femení, que se celebra de manera simultània a totes les delegacions de la Federació Catalana amb l'objectiu de promocionar el futbol entre les fèmines d'entre 6 i 16 anys que no són practicants d'aquest esport.

Les participants han pogut gaudir d'una sessió tècnica amb diverses estacions per treballar diferents aspectes del joc de manera gratüita i finalment han disputat partits amistosos amb les jugadores dels equips territorial de la delegació Bages-Berga-Cerdanya. Ramon Besora, president del CE Sallent, s'ha mostrat molt content pel fet de que la Federació hagi pensat en ells com a seu de la delegació i ha assegurat que hi ha molta feina per fer: «a la comarca hem de fer més actes com aquest i treballar-hi cada dia perquè poguem tenir més llicències femenines».

El delegat de la delegació Bages-Berga-Cerdanya de la FCF, Esteve Olivella, ha agraït la col·laboració del club per organitzar aquestes jornades i ha assegurat que es tracta d'un projecte a llarg plaç, «que potser aquesta promoció no té resultats immediats, però esperem que en un futur faci augmentar el nombre de jugadores i equips femenins a Catalunya».

Prem per veure més contingut per a tu