Segons el digital El Món, la Federació Catalana de futbol (FCF) estaria sota sospita d'una trama de falsificació de documents, en la qual també hi haurien participant els representants de la delegació Bages-Berguedà de l'esmentada federació. El diari ha tret a la llum pública un llistat de 51 persones implicades, d'arreu de Catalunya, en un afer de manipulació de vots en les darrera assemblea general de la FCF amb la finalitat d'assegurar-se una alta participació i unes majories favorables a l'hora d'aprovar els diferents punts de l'ordre del dia.

Entre els implicats hi ha Esteve Olivella, delegat, i els subdelegats Arcadi Prat i Pep Graus, a més a més de l'expolític del PSC a Berga, Joan Carles Sosa. La suposada falsificació consistia en passar, els denunciats, com a representants d'entitats del territori que, per un motiu o altre, no tenien intenció d'acudir a les assemblees.

En el cas d'Esteve Olivella va representar el Futsal Puigcerdà, en el d'Arcadi Prat, l'AEE Vedruna, en el de Pep Graus, el CE Olvan, i en el de Joan Carles Sosa, el CE Sant Llorenç de Morunys.