La seixantena edició del trofeu Fèlix Serra Santamans, que es disputarà aquest diumenge, presentarà un important elenc de nedadors internacionals i els més destacats de l´equip amfitrió, el CN Minorisa. La campiona olímpica Mireia Belmonte encapçala una llista que segueix amb la medallista mundial Jèssica Vall i amb esportistes olímpics i internacionals com Mercè Peris, Àfrica Zamorano, Albert Puig, Joan Casanovas, Joan Lluís Pons, Marta González i Judit Ignacio.

Les sis dècades del trofeu manresà també tindrà els dos millors nedadors manresans de l´actualitat, l´excampió d´Espanya Arnau Rovira, actualment enrolat a les files del CN Sant Andreu, i el jove Izan Cubillas, el qual ara forma part del CN Sabadell. A dos quarts de deu del matí començaran les sèries, i a dos quarts de cinc de la tarda es nedaran les finals de les respectives proves.

Per part del CN Minorisa, l´entrenador, Genís Rico, ha decidit formar l´equip següent: Sílvia Merenguer i Marc Barrera (200 papallona), Maria Gea, Berta Martínez, Èrik Ribes i Adrià Ribera (200 esquena), David Fernández, Carles Martínez, Alba Rovira i Mariona Monferrer (200 braça), Adrià Ribera, Dennis Cubillas, Jana Torreblanca i Marta Riera (200 lliures), Berta Martínez (200 estils), David Fernández , Alba Rovira i Mariona Monferrer (50 braça), Marc Barrera (50 lliures) i Sílvia Merenguer, Maria Gea, Berta Martínez, Èrik Ribes i Adrià Ribera (50 esquena).