Segueix-nos a les xarxes socials:

FUTBOL

Wayne Shaw, el porter de 115 quilos que vol frenar l'Arsenal

El suplent del Sutton United que està fent història a la lliga anglesa i causa furor pel seu aspecte

Wayne Shaw, el porter de 115 quilos que vol frenar l'ArsenalArxiu

L'Arsenal jugarà en els vuitens de final de la FA Cup contra el modest Sutton United FC, conjunt que milita a la cinquena divisió anglesa. El porter suplent té 45 anys, es diu Wayne Shaw i és una celebritat a les xarxes socials. La seva imatge es va convertir en viral quan les càmeres van enfocar a la banqueta en el triomf del seu equip davant l'històric Leeds United gràcies a un gol de penal de Jamie Collins, que s'ha convertit en l'«estrella local», i ara somia amb repetir la gesta davant el conjunt d'Arsène Wenger.

Aquest porter de 115 quilos podria situar-se sota pals davant l'Arsenal en el cas que Ross Worner, porter titular del Sutton United, patís algun contratemps o simplement si Paul Doswell, el seu entrenador, decidís donar-li l'alternativa.

Ell també és tot un personatge, ja que se'l pot veure a la banqueta fumant tranquil·lament un cigarret electrònic mentre fa història amb aquest club de la National League que segueix viu a la competició al costat del Lincoln City, que s'enfrontarà al Burnley. A la 145 edició del torneig coper, el Sutton United viurà el seu petit moment de glòria després de deixar pel camí a Dartford, Forest Green, Cheltenham, Wimbledon i Leeds United.

Prem per veure més contingut per a tu