Segueix-nos a les xarxes socials:

BALL ESPORTIU

Rubén Viciana i Eva Moya es coronen en l'estatal estàndard

La parella, del Royal Dance, va aconseguir la primera posició en la categoria sènior de la competició celebrada al Palau d'Or d'Orpesa

Rubén Viciana i Eva Moya es coronen en l'estatal estàndardArxiu Particular

El Palau d'Or d'Orpesa, a Castelló, va ser l'escenari, el cap de setmana passat, de la disputa del Campionat d'Espanya de Ball esportiu en la modalidat estàndard 2017 conjuntament amb la Copa Promoció i el Trofeu Marina d'Or, puntuables per al rànquing estatal tant en estàndard com en llatins.

A l'estatal estàndard, va sobresortir, del Royal Dance de Manresa, la parella Rubén Viciana i Eva Moya, que va aconseguir la primera posició en la categoria sènior I, i per tant es van proclamar campions d'Espanya de la modalitat.

També del Royal Dance, Andrey Pridhoko i Nora Corpas van ser tercers en youth, una categoria dominada per la parella de la Comunitat Valenciana Valentinas Mitkus i Gemma Domínguez. I Jan Cervelló i Adriana Corpas van ser setzens en el campionat d'Espanya júnior i primers en la Copa Promoció de la categoria.

Triomf de Carné-Pascual

I en el Copenhaguen Open 2017 a Dinamarca, Rosa Carné i Guillem Pascual, del Royal Dance, van aconseguir la primera plaça en el World Open Llatí.

Prem per veure més contingut per a tu