Segueix-nos a les xarxes socials:

BASQUETBOL

El santpedorenc Rafa Martínez arriba als 500 partits amb el València Basket

L'escorta bagenc Rafa Martínez continua fent història al València Basket. El jugador de Santpedor, que acaba de fer 35 anys, va poder celebrar amb un important triomf a la pista de l'Iberostar Tenerife (62-65) el seu partit número 500 amb la samarreta taronja en totes les competicions. Només té al davant Víctor Luengo (643), i ja fa temps que ha deixat enrere altres històrics de la Font de Sant Lluís, com Rodilla (434), Hopkins (285) o Berni Álvarez (274).

Rafa Martínez va contribuir amb 4 punts i un triple fonamental a la victòria de diumenge dels valencians, que, amb 17 victòries, han quedat a una del líder, Iberostar, el que, precisament, va batre.

El bagenc va arribar al conjunt de la ciutat del Túria l'any 2008, fa 8 temporades que hi és i ja és el màxim anotador xè de tots els temps, amb 4.830 punts. És el que més partits europeus ha disputat amb l'equip i màxim triplista de la història de l'entitat tant a l'ACB com en tornejos continentals.

Els 500 partits es desglossen de la següent manera: 320 en la lliga Endesa, 161 a Europa, 15 en Copa del Rei i 4 en Supercopa Endesa. Demà, el València Basket, que té Pedro Martínez d'entrenador, rep el Hapoel Jerusalem en el tercer i definitiu partit de semifinals de l'Eurocup. Rafa Martínez ha dit en relació amb aquest matx que «tenim la sort de poder jugar el desempat a la Fonteta, que va ser decisiva contra el Khimki». Ja és a la final l'Unicaja, que va eliminar el Lokomotiv Kuban.

Prem per veure més contingut per a tu