Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Joan gaudirà de la cinquena cursa barcelonista

La Penya Blaugrana Antoni Camps organitzarà la prova nocturna solidària aquest dissabte

Sant Joan gaudirà de la cinquena cursa barcelonistaarxiu particular

Sant Joan de Vilatorrada tornarà a acollir la cursa de la Penya Barcelonista Antoni Camps, per cinquè any consecutiu, després de l'èxit d'assistència en les darreres edicions. La popular competició nocturna, de 5 i 10 quilòmetres en trams urbans, tindrà lloc aquest dissabte 1 d'abril, a partir de les 21 hores, a la zona de Cal Gallifa.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Gil Ariso, el regidor d'Esports, Eduard Mata, i el president de la PB Antoni Camps, Ignasi Vallès, van ser els encarregats d'exposar el cartell i tota la informació de la cursa barcelonista. L'acte de presentació també va tenir l'assistència d'algunes de les entitats patrocinadores i organitzadores: Toni Martín, de Ríos Running Manresa; Gabriel Prat, de la Fundació Rosa Oriol; David Gamisans, de Finques Vilatorrada; i Miquel Torres i Víctor Masclans, de Citroën Futurauto. A més, l'Obra Social La Caixa i l'Avinent també són patrocinadors oficials.

Inscripcions en línia fins avui

Les inscripcions, obertes fins avui o fins que s'arribi als 700 participants, es poden fer en línia a través de www.cursasantjoan.com. El preu de la 5a cursa barcelonista és de 14 euros amb xip groc i de 16 euros sense xip. Les persones interessades a participar-hi també es poden inscriure presencialment a la botiga Ríos Running de Manresa (carrer del Born, 16) o el mateix dia de la cursa, amb un suplement de 5 euros. La Penya Blaugrana Antoni Camps informa que hi haurà samarretes commemoratives per a tots els inscrits i obsequis de les firmes col·laboradores. A més a més, els organitzadors van anunciar que, com cada any, una part d'aquesta aportació econòmica anirà destinada a diversos projectes de la Fundació Rosa Oriol.

Prem per veure més contingut per a tu