El Catalana Occident Manresa no va poder donar la sorpresa i va caure derrotat davant el Barça Lassa (73-66) a les semifinals de la final a quatre de Preferent, que s'està disputant a Tàrrega. Ara, els manresans jugaran, a les 17.00 h el partit pel tercer i quart lloc davant l'Hospitalet, que va caure davant el Joventut de Badalona en l'altra semifinal (81-78). En cas de victòria, els bagencs s'endurien el darrer bitllet per al campionat d'Espanya, que tindrà lloc del 30 d'abril al 6 de maig a Bilbao.

En el primer quart hi va haver igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Als minuts finals, tres triples van permetre els manresans obtenir nou punts de marge (15-24). En el segon quart, el Manresa va fer una bona defensa i va ampliar la renda fins als onze punts, però els blaugrana van retallar gràcies a les pilotes recuperades i els tirs lliures. Es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb quatre punts de diferència per als bagencs (31-35).

En la segona meitat, el Barça es va posar les piles i va clavar un parcial de 17-7 per capgirar l'electrònic. En el darrer quart, els manresans van intentar remuntar, però els barcelonins es van mantenir sòlids i es van endur el triomf.