Segueix-nos a les xarxes socials:

El diari de Núria Picas al Makalu: "L'expedició avança a bon ritme"

La muntanyenca berguedana segueix el seu procés d'aclimatació per afrontar el gran repte

Avui ja hem fet un coll en alçada de 5.360 metres, el Renjo Pass. Ens estem trobant molt i molt bé, l'expedició avança a bon ritme. Som un equip fantàstic. Avui ens hem acomiadat del Rusky. Ha estat una pena perquè els quatre catalans ens ho estàvem passant bomba.

Avui farem nit a Gokyo i demà segurament també. Ens quedarem aquí per acabar d'aclimatar bé Segurament farem una incursió cap al camp base del Cho Oyu, vuit quilòmetres d'anar i vuit de tornar sense gaire desnivell, o bé farem el Gokyo Ri de 5.300 metres. Cal anar ajustant la maquinària i anar vencent l'aclimatació, pas a pas i amb molt de seny. Estem bé i animats i el temps ens està respectant.

És clar que el plat fort ve la setmana que ve, quan estarem aïllats per passar a la banda del Makalu, però estem agafant forces i aclimatant. Ens està sorprenent la bellesa del territori i la poca gent que hem trobat, ja que estem en una vall més desconeguda. Crec que seguirem amb aquest ritme. Dimecres volem passar el Chola Pass, darrere Gokyo, i segurament en farem un altre abans d'acabar la setmana.

Això és tot, i estem molt contents perquè hem pogut veure el Barça com si per a nosaltres fos en directe, dilluns a les quatre de la tarda. Anaven 0-0 i ha estat tot un espectacle. L'últim minut l'hem viscut amb molta intensitat i com que els tres som culers ens n'hem alegrat moltíssim.

Prem per veure més contingut per a tu