El manresà David Martínez i la joanenca Meritxell Soler , ambdós atletes de l'Avinent Manresa, es van penjar la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres, ruta que es va disputar aquest passat diumenge en la 19a cursa dels 10 quilòmetres de Martorell. Martínez va acabar tercer amb un temps de 31 minuts i 43 segons, només superat per el terrassenc Jaume Leiva, que va ser qui es va imposar amb 31'21". L'atleta d'origen magrebí Soufiane Mahboub va ocupar la segona posició amb 31 minuts i 27 segons.

En la categoria femenina, Hasna Bahom va ser l'atleta més ràpida i va guanyar amb un temps de 36 minuts i 17 segons. Janet Becerra va ser segona amb 36'59" i Meritxell Soler va creuar la línia d'arribada en tercera posició amb 37 minuts i 54 segons.

Jan Casas, tercer als 5 km

Paral·lelament al català de 10 quilòmetres, es van disputar uns 5 quilòmetres urbans, en els quals l'atleta de l'Avinent Manresa Jan Casas va obtenir una excel·lent tercera posició absoluta amb un temps de 17 minuts i 20 segons.

A part d'aquestes dues curses, en el marc de la 19a cursa de Martorell es van disputar curses de promoció per als atletes més menuts, de prebenjamins a cadets.