L'Avinent Manresa va aconseguir una sorprenent segona posició en el primer quadrangular de la Divisió d'Honor Femenina, que es va dur a terme a les pistes de Castelló. Les manresanes van aconseguir un total de 153 punts i només van ser superades per l'amfitrió Playas, que en va obtenir 255 i es va imposar amb molta autoritat. Les dues darreres posicions de la trobada van ser pel Joventut Atlètica Elx, amb 148 punts, i per al Piélagos, amb 141. Aquest segon lloc és el millor resultat de la història del club en una trobada prèvia a la màxima categoria de l'atletisme estatal.

A més del gran resultat obtingut, el conjunt manresà també va assolir una victòria parcial, la de Mar Juárez en els 5.000 metres marxa, on va obtenir un registre de 23.51.28. Les bagenques també van obtenir set segones posicions, i en una d'elles va caure un nou récord de Manresa. Va ser en l'especialitat de disc, on Ainhoa Martínez va fer una marca de 43.11. Finalment, l'Avinent també es va endur sis tercers llocs, i tot sumat fa un total de catorze podis. La nota més negativa de la jornada va ser la desqualificació d'Angela López en els 100 metres tanques, ja que en va haver d'esquivar una per culpa de la caiguda d'una rival.

El director esportiu de l'Avinent Manresa, Joan Lleonart, va comnentar que «no ens esperàvem aquest gran resultat, estem molt contents de la feina feta. En la gran majoria de la jornada anàvem terceres o quartes, però tant nosaltres com l'Elx i el Piélagos hem estat molt igualats fins a les darreres proves, que ha estat quan hem remuntat i ens hem situat segones. Amb aquest segon lloc fem un pas molt important de cara a la permanència a la categoria». Respecte al possible fet d'entrar entre els vuit millors conjunts d'Espanya, Lleonart ho veu molt complicat, però «seria una passada».

Amb aquest resultat, l'Avinent Manresa suma els tres primers punts a la classificació, i ara ja pensa en el segon encontre, que es durà a terme el proper dissabte 20 de maig en una seu encara per determinar (les més probables són Barcelona i Manresa) i en el qual ja té dos rivals del tot confirmats: el Futbol Club Barcelona, que es va imposar en la seva trobada amb 214 punts (el tercer equip que en va sumar més), i l'Unicaja Atletismo de Jaén, que va ser tercer amb 155.