L'entrenador del Reial Madrid, Zinedine Zidane, va reconèixer que el seu equip té «una mica d'ansietat», després de tornar a guanyar un partit als darrers minuts. El francès també va admetre que en la segona part es van instal·lar en la seva «zona de confort» i tenien la ment posada en el matx de Lliga de Campions.

«Amb l'estrés del final de temporada, no vam estar molt encertats en la rematada. Al final, pateixes si no remates el partit. A La Coruña ho vam fer i avui hem tingut ocasions per tancar-lo. Podem millorar», va assegurar Zidane en la roda de premsa posterior a l'enfrontament.

Tot seguit, el francès va afegir que «hem tingut mitja hora en la nostra zona de confort amb 1-0 al marcador. Després del gol del València el públic ha empès els jugadors i el duel ha estat diferent. El futbol és tan bonic que no puc explicar perquè guanyem tants partits en els darrers deu minuts. És excitant».

Zidane també va elogiar la tasca del colombià James Rodríguez: «ha jugat molt bé el temps que ha estat al camp, ha fet la seva feina i estic content amb la seva actuació». Finalment, va explicar l'absència d'Isco en dir que «està fenomenal, però va jugar noranta minuts a La Corunya, i he de pensar en el grup».