Shereesa Richards és la darrera incorporació del Cadí la Seu per a la propera temporada, i l'únic fitxatge que procedeix d'un altre conjunt de la Lliga Femenina a banda de Yurena Díaz, que es va passar l'any en blanc al Promete. Richards és una atlètica ala-pivot que va estrenar la seva carrera professional el curs passat a Zamora, al Quesos El Pastor, després d'una brillant trajectòria universitària (NCAA) a les files de la prestigiosa Albany.

Amb aquesta jugadora de 24 anys i 185 centímetres d'alçada nascuda a Jamaica -no ocupa plaça extracomunitària-, el Sedis Bàsquet dóna per tancada la composició de la plantilla per a la propera temporada. El director esportiu del club urgellenc, Pep Ribes,va ser ben expressiu a l'hora de referir-se al darrer fitxatge: «És perfecte. Just el que preteníem».

La jamaicana va disputar 23 dels 26 partits de la lliga passada. A Zamora va disposar de 24 minuts de mitjana per enfrontament, en els quals va aconseguir anotar 11 punts, agafar més de sis rebots per duel i fer 12 punts de valoració. El club preveu iniciar la pretemporada la tercera setmana d'agost.