El Girona va aconseguir anit la primera victòria de la seva història a Primera Divisió en imposar-se al Màlaga amb un solitari gol de Pedro Alcalá, al minut 28 de joc, en un partit en què el conjunt que entrena Pablo Machín es va mostrar molt superior al seu rival.

En el segon partit de Montilivi en la màxima categoria del futbol estatal, els gironins, que van estar a punt de derrotar l'Atlètic de Madrid la setmana passada, van superar amb claredat un Màlaga que va tornar a perdre i a mostrar moltes mancances, tant en atac com en defensa.

Els visitants, tot i que van començar manant, només van tenir una ocasió de gol en el primer temps: Gorka va aturar la rematada de Borja Bastón. I, poc després, el Girona marcava el gol de la victòria, d'estratègia: Granell centrava, Portu rematava i Alcalá aprofitava el refús de Roberto per marcar l'1-0.

A la represa, es va mantenir el mateix guió, tot i que la intensitat va començar a decaure. Les primeres ocasions van ser per al Girona i les últimes per al Màlaga. Adrián i Jony van espantar l'afició blanca-i-vermella, però el marcador no es va moure i els tres punts van ser per al Girona, que es troben en zona privilegiada en sumar el quart punt de sis possibles.

Un bon Llevant només empata

El bon joc i el domini del Llevant davant el Deportivo no es va veure reflectit al marcador (2-2) en un duel de clar color local. Però l'eficàcia dels gallecs els va permetre avançar-se 0-2. Un resultat que els valencians van igualar.