El Relber Bike And Point, del club Santa Perpètua, va ser el gran triomfador de la setena edició de la Manbike 3 hores de resistència de BTT, que ahir a la tarda es van disputar a la zona esportiva del Congost. La prova, que s'ha convertit en tot un clàssic del calendari esportiu manresà de la festa major, va tenir la participació de 85 equips, amb aproximadament 200 corredors.

La prova manresana es va posar en marxa a partir de les cinc de la tarda i la sortida es va fer a l'estil Le Mans, és a dir, amb els corredors a una banda i les respectives bicicletes a l'altra. En total hi havia deu categories, que anaven des de la base (de 6 a 14 anys) fins a la categoria superior, que englobava els corredors que tenien més de cinquanta anys.

Un dels triomfadors de la jornada va ser el Relber Bike And Point, que es va endur la victòria a la classificació general i en la categoria elit, seguit del Pallarès-Ixcor (EC Òdena), que va finalitzar en la segona posició, i del M3G-#73factory-Tracks Ibiza, que va completar el podi de la cursa en acabar tercer.

Pel que fa a la resta de categories, els millors conjunts van ser Infantiles la Torreta Bike (en la modalitat de promoció), Los Pérez (familiar), TBellesTeam Mixte (mixte), Prototype Factory Racing (individual), Power Girls (femení), TBellesTeam Junior (júnior), Pallarès-Ixcor (màster 30), BTT Triatló Lluçanès 2 (veterà 40) i Mythic Coffee Team 1 (veterà 50-60).