Segueix-nos a les xarxes socials:

Una dècada com a director general d'una empresa líder en la fabricació de consumibles de laboratori

Josep Sáez Mateos, empresari manresà de 51 anys, és des del 2007 el director general del Deltalab, una empresa ubicada a Rubí i que és «líder en la fabricació de consumibles per al laboratori i està consolidada com una de les empreses més importants del sector a escala internacional», segons explica la mateixa companyia al seu lloc web.

Deltalab és una empresa amb presència als cinc continents: ven a 125 països. De fet, fa menys de dos mesos, la Cambra de Comerç de Terrassa la va guardonar per la seva trajectòria internacional i en va destacar la determinació per a l'exportació des del 1980, quan va iniciar la seva activitat fora de les nostres fronteres.

I fa menys d'un any, la companyia celebrava el seu 40è aniversari i va rebre la visita delPresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Aquell dia, Puigdemont va destacar «el talent, l'ambició i la voluntat de fer les coses ben fetes» per part de Deltalab. Sáez va explicar que veien el futur «amb optimisme. Tenim els recursos, tenim la il·lusió i tenim la gent». Un discurs que podria aplicar al Bàsquet Manresa si vol il·lusionar la parròquia.

Prem per veure més contingut per a tu