Segueix-nos a les xarxes socials:

El CB Navàs guanya el pols a La Salle amb una cistella sobre la botzina

Un any més ha sigut el municipi de Sant Fruitós de Bages el que ha acollit el torneig de la Copa Bages, que sempre és la posada a punt per a tots els equips que estan a punt d'iniciar les seves respectives competicions regulars.

La final d'enguany la van disputar el CB Navàs i La Salle, un duel molt anivellat que es va decidir amb una cistella dels navassencs a l'últim segon.

Durant la primera meitat van ser els de Navàs els que van portar la iniciativa del matx, tot i així, els manresans no van permetre que marxessin en el marcador i van encarar la mitja part amb un mínim 35-30 per als navassencs.

Però va ser a la represa quan els conjunts es van intercanviar els papers. La Salle va ser capaç de dominar el joc fins a capgirar el resultat; tot i així els de Navàs tampoc van despenjar-se del partit. Un estira-i-arronsa al final del tercer període va portar el partit a un cara o creu al darrer quart.

Amb l'electrònic a 44-44 es van iniciar els darrers 10 minuts, que declararien el campió del torneig.

Amb la sortida del darrer quart tot apuntava que serien els manresans els que acabarien gua-nyant el partit, ja que a falta de només 2 minuts tenien un marge de 8 punts a favor. Tanmateix, els de Navàs van saber aprofitar les errades manresanes per tal de clavar un parcial de 9-0 i aconseguir el triomf sobre la botzina.

Aquesta temporada ambdós equips jugaran a la categoria de Primera Catalana i serà d'aquí a tres jornades quan aquests conjunts bagencs s'hauran de tornar a veure les cares.