FUTBOL | SEGONA CATALANA

El Sallent empata amb el Premià en un bon partit

Els bagencs pressionen en el tram final però no poden desfer la igualada

El Sallent empata amb el Premià en un bon partitmireia arso

El Sallent va sumar una nou empat en el seu enfrontament davant del Premià, 1-1. Els dos equips van jugar un partit molt disputat en què les defenses es van imposar als atacs.

El conjunt del Premià va avançar-se al minut 20 en la primera pilota penjada a l'àrea. El jugador visitant Coly va aprofitar els seus dos metres d'estatura per rematar una bona centrada i posar el 0-1 en el marcador. Els bagencs van reaccionar ràpid i al cap de tres minuts van aconseguir empatar. Horneros va centrar per la banda esquerra i Besora, de planxa, va desviar la pilota cap a Marcus, que va ser capaç d'aprofitar l'ocasió i posar l'1-1. Abans d'arribar al descans el Sallent va gaudir d'una bona oportunitat per posar-se per davant en el marcador, però la defensa va treure la pilota sota pals. A la represa els locals, límitats pels canvis, van abaixar una mica la intensitat i els visitants ho van aprofitar per portar la iniciativa. En el tram final, el Sallent va apretar fort i va tenir bones ocasions per marcar el 2-1. La més clara va ser del local Marcus, que va sortejar tots els defensors però no va estar encertat a l'hora de finalitzar.