El navassenc Jordi Simón podrà participar novament a la Volta a Catalunya. Ahir, la ronda catalana va fer públic els noms de les formacions que hi convidarà, entre les quals hi ha el Burgos-BH, l'equip on ha anat a parar el bagenc després d'una complicada etapa al Funvic brasiler.

Com va admetre el mateix Simón abans de la seva participació de l'any passat, la Volta a Catalunya sempre s'ha mostrat oberta a convidar els equips amb presència de ciclistes catalans. Simón hi ha pres part els darrers anys, com a component del conjunt sud-americà i també del Verva polonès, i ara podrà tornar a afrontar una volta que sempre el motiva molt per ser al costat de casa.

A més del Burgos-BH, conjunt amb el qual, als 27 anys, Simón espera ser a més proves del calendari europeu que l'any passat, la Volta també ha convidat el Caja Rural, l'Euskadi, el Cofidis, el Fortuneo-Samsic, el Manzana Postobón i l'Israel Cycling Academy. Un total de setze equips havien demanat poder prendre part en la cursa, a part dels que ja hi seran per rànquing.

La Volta a Catalunya es disputarà entre els propers 19 i 25 de març. Començarà a Calella, acabarà a Barcelona, tindrà un final d'etapa a la Molina i iniciarà la següent a Llívia.