Segueix-nos a les xarxes socials:

BÀSQUET | LLIGA ACB

El Barça Lassa es queda sense remuntada després d'un mal partit amb l'Unicaja

El Barça Lassa es queda sense remuntada després d'un mal partit amb l'Unicajaacb

El FC Barcelona Lassa va ser incapaç ahir de guanyar al Palau Blaugrana davant l'Unicaja de Màlaga (73-76). Sense Seraphin, encara lesionat, ni Moerman, baixa d'última hora per molèsties musculars, els homes de Sito Alonso van completar una nefasta primera meitat que va acabar 27-46, amb un trist 3/17 en triples.

A la segona part, el Barça va sortir amb una millor defensa i va retallar la distància, però l'Unicaja va reaccionar i al final del tercer quart guanyava de 21 punts. Els últims 10 minuts, però, el Barça va canviar totalment i a partir d'una defensa asfixiant i el lideratge d'Oriola i Pressey, que útimament no comptava per a Alonso, es va acostar a 3 punts a falta d'escassos segons per al final. L'equip andalús va pagar els nervis al final i Pressey va disposar d'un tir per empatar el partit, però la pilota va anar al ferro i la victòria es va escapar cap a Màlaga, de manera que els blaugrana queden igualats a 11 victòries amb el València i el Fuenlabrada en la lluita per la segona posició.

El líder, cada cop més destacat, és el Reial Madrid. Ahir els blancs es van desfer amb facilitat del Fuenlabrada (100-72) en un altre gran partit de Doncic (14 punts, 10 rebots i 6 assistències) i Tavares (15 punts i 13 rebots).

Al matí, el Divina Seguros Joventut es va complicar més la vida. La derrota a la pista del Retabet Bilbao Basket (99-74) combinada amb la victòria del San Pablo Burgos contra el Betis E. Plus a la pròrroga (92-88) fa que els verd-i-negres ja ocupin la zona de descens. L'altra plaça per a la LEB ara mateix és per al Betis, empatat a quatre victòries amb la Penya.

En la disputa per accedir a la Copa del Rei, l'UCAM Múrcia va obtenir una victòria clau davant l'Herbalife Gran Canària (84-78) gràcies a la capacitat anotadora d'Ovie Soko i Vitor Benite. L'altre partit decisiu per a la configuració de la Copa va ser el que tancava la jornada. L'Iberostar Tenerife va atrapar el Baskonia a la classificació després de guanyar-lo (86-74). El trident ofensiu canari format per Ponitka, Abromaitis i Vasileiadis va fer inútils els 25 punts i 8 rebots acumulats per Shengelia.

D'aquesta manera, l'Unicaja de Màlaga, l'Herbalife Gran Canària, el Baskonia i l'Iberostar Tenerife estan empatats a 9 victòries, una més que l'UCAM Múrcia i dues per sobre del MoraBanc Andorra, el Delteco GBC, el Movistar Estudiantes i el Monbus Obradoiro. A la part baixa, el Tecnyconta Saragossa i el San Pablo Burgos s'escapen de la Penya amb 5 victòries.