BÀSQUET | LEB PLATA

El Martorell no pot superar un Hospitalet superior en el rebot

Els martorellencs no van frenar l'interior exmanresà Johan Kody

El Martorell no pot superar un Hospitalet superior en el rebotarxiu particular

El Club Bàsquet Martorell va encaixar una nova derrota a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Torrons Vicens l'Hospitalet, que va trencar una ratxa de tres derrotes consecutives i es va imposar per un resultat final de 84-76 en el derbi català de la categoria. L'exmanresà Johan Kody va acabar amb 33 crèdits de valoració i va ser el més destacat del partit i de la jornada.

En el primer quart hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant (21-20 al final). En el segon període, els jugadors locals, liderats per Kody i Schmidt, van trencar el duel gràcies a la superioritat en el rebot i van obtenir una renda de vuit punts a la mitja part de l'enfrontament (46-38) davant uns martorellencs en què destacaven Mazaira i Jofresa.

En la segona meitat, els jugadors de l'Hospitalet de Llobregat van estar molt desencertats en el tir lliure, i això els va impedir obrir un forat més gran en l'electònic, que al final del tercer quart reflectia nou punts de marge per als locals (65-56). En els deu darrers minuts, els jugadors dirigits per Joan Albert Cuadrat van intentar la remuntada, però el rival es va mostrar sòlid i es va endur la victòria. En la propera jornada, el Martorell rebrà el Fundación Globalcaja La Roda, un dels tres líders de la LEB Plata, juntament amb l'Alacant i el Granada. El matx es posarà en marxa el proper diumenge 11 de febrer a partir de dos quarts d'una del migdia.