Segueix-nos a les xarxes socials:

El guardiolenc Simeó Ubach inicia la defensa del títol MX2 a Albaida

El pilot dtindrà com a principals Iker Larrañaga, Oriol Casas i també el campió del món d'enduro Josep Garcia

L'actual campió d'Espanya de motocròs de la categoria MX2, Simeó Ubach, començarà la defensa del títol aquest cap de setmana. El pilot de Sant Salvador de Guardiola participarà a la primera prova de la temporada al Complex del Motor d'Albaida, a València.

El pilot de KTM tindrà com a principals rivals en la defensa del títol Iker Larrañaga, Oriol Casas i també el campió del món d'enduro Josep Garcia. La temporada finalitzarà el 24 de juny a Càceres.

Ubach afronta el repte «amb moltes ganes i il·lusió després d'una pretemporada en la qual m'he preparat a fons, tan entrenant als circuits com treballant en la forma física», explica Ubach. El pilot, malgrat la lesió de final de novembre, s'ha preparat a fons. «He treballat de valent i estic en plena forma per afrontar una temporada molt dura en una categoria molt exigent com és MX2», declara Ubach.

«Sóc el principal enemic a batre, però és una posició en la qual es voldria trobar qualsevol pilot. Defensar el número 1 serà un al·licient més per competir al màxim cada vegada que pugi a la moto», assegura Ubach.

Les sessions d'entrenaments d'aquesta primera cursa del Campionat d'Espanya de Motocròs es faran dissabte a partir de les 11.30 i les 13.20, i les dues curses es disputaran diumenge a les 10.25 i a les 12.55, respectivament.

Prem per veure més contingut per a tu